Dækskifte Sønderborg – nemt, hurtigt og lokalt

Har du styr på dine dæk? Ifølge lovkravene til dæk, må dit dækmønster ikke være slidt længere ned end til slidindikatoren. Slidindikatoren er en lille "klods”, som sidder i rillerne på dine dæk. Når mønstret ikke er højere end slidindikatoren, som er 1,6 mm høj, er dit dæk slidt op, og dermed ulovligt at køre med. Det anbefales dog, at du skifter dæk væsentligt før. Sommerdæk skal helst skiftes når der er min. 2,5 mm dækmønster tilbage, og vinterdæk skal helst skiftes når der er min. 4 mm tilbage. Dette skyldes, at des mere slidte dine dæk er, des større er risikoen for udskridning på våd vej.
Hertil kommer regler for sommer- vinter- og helårsdæk, præferencer og kørevaner – alle sammen faktorer, som spiller ind, når du skal købe nye dæk til din bil. Der er fx nogle dæk, som er bedre til korte ture, og nogle som er bedre til lange køreture på lande- og motorvej. Absolut vigtigst er det dog, hvilken bil du har – for dæk og bil skal passe sammen! Ligegyldigt om du skal have skiftet dæk fra sommer- til vinterdæk, eller skiftet dem, fordi de er slidt op, så gør vi det hurtigt og effektivt. Vi rådgiver og vejleder dig selvfølgelig også, så du får lige præcis de dæk, som passer til din bil, dit budget, og dine kørevaner.

Vi er din autohjælp i Sønderborg og omegn– og vi henter din bil, ligegyldigt hvor i landet du befinder dig
over hele Danmark

Er du nogensinde gået i stå et ubelejligt sted, på den helt forkerte dag? På vej til fødselsdag hos familien i den anden ende af landet, et vigtigt møde på jobbet eller bare været træt og trængt til at komme hjem? Sandsynligvis ja – og så ved du også, hvor træls en situation det er at stå i. For uanset hvad, så er man jo altid på vej et sted hen, med et eller andet formål – og medmindre formålet var at stå og glo i vejkanten, så er det bare ubelejligt og frustrerende at stå med en bil, der ikke vil køre.
Heldigvis kan du bare give os et kald – så kommer vi og henter din bil, ligegyldigt hvor i landet du måtte befinde dig. Uanset årsag til at din bil gik ud, eller ikke ville starte, så ordner vi selvfølgelig også gerne dét for dig! I det hele taget tilbyder vi alle de services, du kunne have brug for hos dit lokale autoværksted. Udover biltransport laver vi selvfølgelig også service og reparation. Brugte biler sælger vi dig også gerne.

Kæstel biler – vi er oprigtige og fleksible

At vi er oprigtige og fleksible kan måske hurtigt komme til at lyder som lidt af en påstand. Passer du godt på din bil, behøver du os slet ikke så ofte, som vi ville have godt af. Derfor giver her tre gode råd til, hvordan du passer på din bil. Det er hvad vi kalder at være oprigtige og at yde god service – det handler om, at din bil skal køre godt, ikke at vi skal tjene kassen!

  • Sørg for, at dine dæk har det rigtige tryk, og sørg for at opbevare dem korrekt, i det halvår de ikke er på. Dvs. stående (ikke hængende), mørkt, tørt og tempereret (gummiet bliver mørt, hvis det opbevares for varmt). Sørg desuden for at køre med det rigtige dæktryk – både for at forlænge dine dæks levetid, og for at forbedre din egen sikkerhed.
  • Få undervognsbehandlet din bil i tide, så du undgår rust (særlig vinterens vejsalt er hård ved undervognen). Sørg også for at få vasket og vokset din bil – udover at det pynter, forebygger det også rust.
  • Få din bil til regelmæssig service – så slipper du for, at små ting, der hurtigt kunne være klaret for få penge, kommer til at koster en bondegård. Ja, og så slipper du måske endda for nogensinde at gøre brug af vores autohjælp, idet risikoen for uventede skader minimeres betragteligt!